"Устал бояться. Должна же тьма когда-нибудь отступить": У Криму мешканці вітаються гаслом "Слава Україні!"

​Жителі анексованого Росією півострова скучили за Україною.

Ілюстрація:Еспресо.TV

В окупованому Криму люди вже втомилися боятися і кричать на вулиці "Слава Україні!". Про це йдеться в блозі "Кримського бандерівця", зазначають Патріоти України.

"Иду вдоль дороги. На противоположной стороне вижу своего друга. Он тоже меня увидел и крикнул: "Слава Украине!". Я растерялся, но автоматически воскликнул в ответ: "Героям Слава!". Признаюсь, по спине пробежали легкие мурашки.

Люди вокруг обернулись, на их лицах мельком заметил различные выражения: от неприязни к светлым улыбкам", - рассказал блогер. По его словам, он подошел к другу и сказал: "Ты чего это так осмелел? Здесь полно людей".

"А он мне ответил: "Ты знаешь, я устал бояться. Должна же тьма когда-нибудь отступить. А еще сегодня хороший праздник и у меня отличное настроение". Поговорили немного, поздравили друг друга и разошлись по своим делам.

Пусть тьма отступит от Украины и возвращается туда, откуда пришла!" - резюмував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...