"В Авдіївку повернули світло і тепло, діти пішли в садочок, а судді на роботу ходити бояться", - Роман Бочкала

Скоро доведеться в Україні створювати штрафбат для суддів, які своєю свідомою позицією громадянського нігілізму позбавляють державу і українців захисту і нехтують верховенством права.

В Авдіївці вже три роки не працює суд. Фото: 24 Канал.

У Авдіївку повернули світло, воду, відновили тепло. А знаєте чого немає? Суду. Діти не боятися ходити в садочки, а судді на роботу - бояться! Відмовляються працювати. Вже три роки. Але отримують зарплату. І змусити їх не можна. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

Журналіст пише, що така ситуація з боку суддійського корпусу виникла через через страх людей в мантіях за своє життя - бояться вони себе ризику себе піддавати.

"Поліція і прокуратура вішаються - з будь-якої навіть найменшої судової справи їм доводиться їхати за 60 км. Туди і назад - 120. За свій рахунок. Ну і буває під кулями. Тому що суддям страшно", - пише Бочкала.

"А взагалі це жесть. Над містом український прапор, а судова влада не представлена. Чим держава відрізняється від піратського угруповання? Верховенством права. А хто його повинен забезпечувати? Правосуддя. А його немає", - продовжує журналіст.

В Авдіївці буває так, що злочинці залишаються безкарними через банальне закінчення процесуальних строків, а сепари залишаються на свободі.

"Як це назвати? Може пора вже створити суддівський штрафбат? У нас є маса суддів, відсторонених за гріхи. Ось нехай їдуть і спокутують. Якщо ж відсутність суду в Авдіївці - це свідома позиція, то я напевно чогось не розумію ...", - резюмував журналіст.

Від редакції: Сайт Авдіївського міського суду повідомляє, що з метою збереження життя і здоров’я суддів, працівників апарату та відвідувачів суду, роботу Авдіївського міського суду Донецької області припинено у зв’язку з неможливістю здійснювати правосуддя із-за бойових дій, що відбуваються в районі розташування суду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...