В Авдіївку зайшли "старі знайомі" лугандонських республіканців, найманцям Путіна саме час плакатися на долю (фотофакт)

25-та бригада українських десантників прибула на підмогу нашим воїнам на позиціях біля Авдіївки.

Допомога десантників в Авдіївській промзоні. Фото: Facebook

Волонтер і журналіст Роман Бочкала, який повідомив, що наші воїни не тільки не здали ні сантиметра Авдіївської промзони, а й розширили контрольовану територію, поділився ще однією чудовою новиною з цієї самої гарячої точки АТО. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Авдіївка. 25 бригада. Десантники прийшли допомогти десантникам. Приємно бачити цей шановний підрозділ на передовій! Сепарам не заздрю", - написав Роман, виклавши фото.

Воїни 25-ї Окремої Повітряно-десантної бригади (пункт постійної дислокації - смт Гвардійське на Дніпропетровщині) сьорбнули війни, починаючи з Криму, де стояли їхні підрозділи. А з весни 2014-го вони борються на Донбасі. Бригада була практично у всіх "гарячих точках", має найбільші втрати серед усіх ОВДБ бригад ВДВ.

Загалом, в Авдіївці, яка вчора залишалася епіцентром збройного протистояння, їх допомога буде вельми до речі." - написав волонтер.

Нагадаємо, що сьогодні українська сторона закликала відновити практику "дзеркального" патрулювання представниками СММ ОБСЄ і СЦКК району Авдіївки для деескалації загострення ситуації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...