​В "ДНР" почалася ліквідація одіозних "вождів", - військовий експерт

Розстріл «гордості» «ДНР», інтернаціональної розвідроти «Троя» наробив багато галасу як серед прибічників «русского мира» так і серед українців.
Обличчя "русского мира" - розвідрота "Троя"

Вбивства ватажків бойовиків самопроголошеної «ДНР», які відбулися останнім часом, свідчать про те, що події на окупованій території Донецької області розгортаються за аналогією з процесами знищення лідерів терористів ЛНР в 2015 році. Про це пише координатор групи "Інформаційне опір" Костянтин Машовець, зазначають Патріоти України.

"Цю ситуацію можна розглядати з двох сторін. Перша - дійсно відбулася політична розбірка із застосуванням військової сили, друга - продовжується вдосконалення системи управління та контролю над незаконними збройними формуваннями, яке виражається в ліквідації одіозних "вождів". Торік ці процеси проходили на території , підконтрольній ЛНР, досить згадати вбивства Мозгового і Дрьомова, а тепер перекинулися на ДНР", - відзначає Машовець.

При цьому експерт додав: "Все це буде тривати до тих пір, поки не буде встановлена чітка вертикаль командування. У структурі "збройних сил", яку російські куратори намагаються вибудувати із загонів бойовиків, не може бути фрондируючих і неконтрольованих груп, які будуть вести власну війну, підкорятися командуванню від часу до часу або взагалі не підкорятися".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...