В Європі знову запахло Мюнхеном-37: Без Росії неможливо вибудувати безпеку в Європі - голова Єврокомісії Юнкер

За словами політика, Європа "повинна ставитися до Росії як до великого об'єднання і гордої нації", з якою необхідно розмовляти "на рівних".

Жан-Клод Юнкер. Фото:LB.ua

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер не бачить передумов для скасування санкцій проти Росії, проте впевнений, що в Європі не можна вибудувати систему безпеки без її участі. Про це він заявив в інтерв'ю Euronews, передають Патріоти України.

"На цей момент я не бачу жодних аргументів на користь того, щоб зняти санкції з Росії. Але я б хотів, щоб у нас була угода з Росією, яка виходить за звичайні рамки, беручи до уваги те, що без Росії в Європі не вибудувати систему безпеки", - сказав Юнкер.

За словами глави ЄК, Європа "повинна ставитися до Росії як до великого об'єднання і гордої нації", з якою необхідно розмовляти "на рівних".

"Нам необхідно багато чого дізнатися про глибину Росії, а ми залишаємося неосвіченими в цьому плані. І я хотів би, щоб ми говорили з Росією на рівних", - зазначив Юнкер.

Крім того, він заявив, що не згоден з президентом США Бараком Обамою, який назвав Росію "регіональною державою". "Така оцінка - велика помилка", - зауважив глава Єврокомісії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...

Продюсер Горова оцінила нашумілий трек Насті Каменських Moloko

субота, 27 квітень 2024, 17:02

Бізнесвумен, генеральна директорка лейблу Pomitni і колишня дружина Потапа Ірина Горова під час лекції в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка розповіла, яке враження на неї справив новий трек Насті Каменських Moloko. Відео з лекції Горової з’...