"В інших країнах нас не розуміють. Їх дивують наші реверанси, тюхтійство. У нас нічого не змінилося. За що нас жаліти?" - українська письменниця

Для чого Європі санкції, через які у них збитки? Якщо ми нічого не робимо, для чого їм робити? Вони нас хотіли підтримати. Але що їм підтримувати? - ставить питання Лариса Ніцой.

Ілюстрація:bug.org.ua

"Ну що, друзята, вже другий день ходжу під впливом заяви Байдена, що Європа може відмовитися від санкцій проти рашки. Взагалі дивуюся, що вони так довго терпіли." Про це пише у своєму Facebook письменниця Лариса Ніцой, передають Патріоти України, продовжуючи:

А для чого Європі ці санкції? У нас торгівля з рашою як ішла повним ходом, так і продовжується. Крим що жере? Українські товари, українську воду, українську електроенергію – і плює за це на Україну, а ми гуманно обтираємося.

Фільми ми як знімали для братнього народу – так і знімаємо. У рашці як закуповували шоу чи кіно на телебачення – так і закуповуємо. Канал їхній телевізійний – "вєщатєльний рупор", неспроможні закрити. І неспроможні Європі пояснити, чому ми взагалі з тим каналом рипалися.

Мовою ми рашкиною як спілкувалися – так і спілкуємося, ще більше. Влада як крала, так і краде, ще більше.

У нас нічого не змінилося. За що нас жаліти? Стріляють? Так то ж терористи. У них терористів теж вистачає, своїх. Війна? Хто сказав? У нас війни з рашею немає. Агресора немає. Військового стану в тих областях, що стріляють, немає.

Для чого Європі санкції, через які у них збитки? Якщо ми нічого не робимо, для чого їм робити? Вони нас хотіли підтримати. Але що їм підтримувати?

Якщо українці думають, що може воно інакше в нас бути і не може, бо ж війна, бо ж важко ламати те, що будували роками, що, може, воно так і треба, головне, щоб усі помирилися, Може треба пом'якше, бо що ж ото люди цивілізовані скажуть, то он нам сигнал, українці.

Народи, ті, що в інших країнах живуть, нас не розуміють. Їх дивують наші реверанси, тюхтійство наше. Так то ж не ми, то наша влада? Ну-ну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...