В Італії госпіталізували вченого який передбачив кінець світу

Відомого фізика Стівена Хокінга госпіталізували для обстеження в Римі.

Фото: Getty Images Стівен Хокінг госпіталізований в Римі

Відомого фізика Стівена Хокінга госпіталізували для обстеження в Римі, передає Reuters. Стан всесвітньо відомого фізика не оцінюється як серйозний.

Повідомляється, що вченого госпіталізували в ніч на п'ятницю, 2 грудня, в клініку Джемеллі.

Представник Хокінга і джерело у Ватикані повідомили, що стан госпіталізованого не оцінюється як серйозний. Планується, що він залишить клініку завтра, 3 грудня.

74-річний Хокінг прибув до Риму на конференцію в Папській академії наук і зустрівся з Папою Римським Франциском. Раніше Хокінг оголосив про настання настрашнішого часу, а також підрахував, коли настане кінець світу.

Британський фізик Стівен Хокінг заявив, що на Землі настав "найстрашніший час", викликаний розривом між елітою та іншими верствами суспільства.

У своїй колонці в газеті The Guardian вчений звернув увагу на результати референдуму про вихід Великобританії з ЄС і президентських виборів у США, які, на його думку, були обумовлені невдоволенням громадян тим, що еліти "відмежувалися від них".

"Інтернет й інші платформи дозволяють дуже невеликим групам людей отримувати величезний прибуток під час прийому на роботу дуже малої кількості людей. Це неминуче, це прогрес, але це також є соціально руйнівним", - пише вчений.

Крім того, Хокінг наголошує, що цифрові технології не тільки створюють майданчики для спілкування, а й дозволяють багатим верствам населення демонструвати своє багатство, яке бачать і представники інших класів. Це призводить до зростання кількості економічних мігрантів, які вирушають в інші країни в надії знайти там "картинку з Instagram". А трансляція способу життя найбагатших верств населення призводить до збільшення почуття нерівності.

С. Хокінг під час читання лекції в НАСА

Стівен Хокінг в дитинстві і юності був здоровим На початку 60-х років у Хокіна була виявлена хвороба - бічний аміотрофічний склероз, - яка стала швидко прогресувати, і привела незабаром до повного паралічу.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...