У Китаї пройшов військовий парад. Навряд чи він сподобався Кремлю, - блогер (фото, відео)

У параді брали участь 12 тисяч військовослужбовців, 129 військових літаків, 571 одиниця наземного обладнання.

Китай провів військовий парад. Фото: РИА Новости.У Китаї пройшов військовий парад, присвячений 90-річчю Народно-визвольної армії (НВАК), на якому продемонстрували сибірський камуфляж. Про це у своєму Facebook нaписав блогер Daniel Rodriguez, передають Патріоти України.

"З 1991 року РФ віддала Китаю 3 тис. кв. км території. Так, на знімках ви бачите сибірський камуфляж не просто так - наприклад в китайському сервісі мікроблогів Weibo помітно активізувалися вимоги китайців скасувати Айгуньский (1858 р.) і Пекінський (1860 р.) договори (1 млн кв. км території). Нас чекає захоплюючий процес свіжування росіюшки", - зазначив він.

У параді брали участь 12 тисяч військовослужбовців, 129 військових літаків, 571 одиниця наземного обладнання.

Події приділили багато уваги і російські ЗМІ. "Сьогодні ми ближче всього до нашої мети щодо відродження китайської нації, ніж коли б то не було в історії, і нам необхідно побудувати найсильнішу за весь час народну армію", - заявив лідер КНР Сі Цзіньпін в ході параду.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...