В Ліберії таємнича хвороба почала забирати життя людей

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявила про незрозумілий спалах нової хвороби в Ліберії, від якої вже померли 12 чоловік.

Фото: zn.ua

Вперше інформація про хворобу надійшла 25 квітня від Міністерства охорони здоров'я Ліберії. Йшлося про раптові смерті невідомої етіології в графстві Сіно, з тривогою повідомляють Патріоти України із посиланням на Нескучные новости.

Перший випадок було зафіксовано 23 квітня, коли 11-річний хлопчик був госпіталізований до лікарні з діареєю, блювотою і помутнінням свідомості після участі напередодні в похоронах релігійного лідера. Дитина померла протягом однієї години.

Станом на 4 травня 2017 року в цілому було зареєстровано 28 випадків, в тому числі 12 випадків смерті (летальність: 43%). З них 26 випадків, у тому числі 10 смертей були зареєстровані в графстві Сино у людей, які були присутні на похоронах. Два інших випадки зі смертельним результатом були зареєстровані в графстві Монтсеррадо: один з хворих також був на похоронах і помер 27 квітня. Його приятель, який не їздив на похорон, захворів і помер 29 квітня.

Зазначається, що тести на збудник лихоманки Ебола і Ласса виявилися негативними. Вірогідно, причиною могло стати вживання інфікованих продуктів або води. На даному етапі рівень ризику поширення хвороби оцінюється як низький.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...