"В Москве тоже не дураки сидят. Захарченко и Плотницкого будут смещать" - Тимчук

У Кремлі і далі не полишають планів залишити ОРДЛО під своїм контролем, але перекинути утримання окупованих територій на шию Києву, тому усвідомлюють, що фігури ватажків "республік" викликають дуже великий негатив в українському суспільстві.

Ватажки терористів Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:jewishnews.com.uaЯкщо Верховна Рада України прийме закон про проведення виборів на Донбасі, то Кремль моментально змінить ватажків "ДНР"/"ЛНР" Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького на менш одіозні фігури, щоб знизити градус неприйняття українським суспільством терористичних формувань. Про це написав у своєму Facebook нардеп Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"В Москве ведь тоже не дураки сидят. Они понимают, что эти две фигуры вызывают очень большой негатив у украинского общества. Поэтому чтобы мягко проводить кремлевский сценарий, то есть оставлять эти территории под своим контролем, но повесить их в плане обеспечения на шею Киева, необходимо как можно меньше раздражителей.

Поэтому я уверен, что их будут смещать, а на их место в результате "выборов" будут заводиться другие люди. Это было бы вполне логичным шагом со стороны Кремля", - поділився думкою військовий експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...