"В найближчі дні ми почуємо ще не одного західного пройдисвіта": Портніков розповів про нову тактику Кремля проти України

Кремль вигадав нову тактику – звинувачувати Україну в невиконання Мінських угод, що тягне за собою введення санкцій щодо України.

Росіяни вигадали новий метод позбутися санкцій. Ілюстрація: hate.trust.ua.

Усіма силами керівництво Росії добивається скасування санкцій Заходу, адже через них 2017 для країни буде роком дефолту. І введення санкцій проти України, ідея про які звучить від різних проросійських лобістів в Європі – це нова тактика, вигадана главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Таку думку висловив політичний коментатор Віталій Портніков. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Портніков наголосив, що президент РФ Володимир Путін дав завдання російському МЗС добитися скасування антиросійських санкцій. При цьому поступатися інтересами на Донбасі він не хоче. Отож, Кремль вигадав нову тактику – звинувачувати Україну в невиконання Мінських угод, що тягне за собою введення санкцій щодо України. Ось тому такі заклики і прозвучали нещодавно з вуст французького політика Тьєрі Маріані, а потім і чеського Іржі Машталка, які відомі своїми тісними зв’язками з Кремлем.

«Західні лобісти інтересів Кремля отримали з Москви вказівки почати наполягати на санкціях проти України. Ідея проста – звичайно, ніхто проти України санкцій не введе. Але проти Росії – скасує. Це і буде компроміс між тими, хто за «справедливість», і тими, хто за «русофобію». Так що в найближчі дні ми почуємо ще не одного західного пройдисвіта на російській службі», - гадає Портніков.

Росія потужно готується до боротьби за скасування санкцій, яка має загостритися взимку. Політичний коментатор вважає, що в адміністрації російського президента вже прийняли відповідні рішення і виділили гроші на антисанкційну кампанію, які будуть розподілені між ЗМІ та лобістами російських інтересів. Нагадаємо, депутат Нацзборів Франції Тьєрі Маріані запропонував зняти санкції з Російської Федерації і прийняти їх відносно України. На думку політика, саме українська сторона не виконує Мінські угоди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардеп розповів, хто заблокував законопроєкт про ліквідацію Московської церкви

четвер, 2 травень 2024, 13:17

Прийняти закон про заборону Московської церкви в Україні (УПЦ МП) заважають не США, а інтриги парламентської монобільшості. Про це в коментарі «Главкому» повідомив нардеп від «Європейської солідарності» Микола Княжицький, який подавав альтернативний ур...

"Наші мужні бійці знищать два важливі об'єкти": Відома тарологиня заінтригувала передбаченням про Крим (відео)

четвер, 2 травень 2024, 13:06

Переможниця "Битви екстрасенсів", тарологиня Яна Пасинкова передбачила знищення двох об'єктів у Криму. Вона наголосила, що чекати залишилось недовго. Про це вона сказала на своєму ютуб-каналі, передають Патріоти України. . Яна Пасинкова зазначила, що ...