"В Одесі я відчуваю, що ми як політв'язні, що потрапили в одну камеру з кримінальними злочинцями": Саша Боровик пояснив, чому готовий попрощатися з Україною

Перед переїздом на нову роботу на посаду юридичного консультанта в американській start-up компанії радник Саакашвілі дав украй різку оцінку президентові Петру Порошенкові й заявив, що більше не вірить йому.

Саша Боровик. Фото:ipress.uaЩе на початку травня Саша Боровик, громадянин Німеччини, заявив про свою відставку через новий закон про державну службу, який забороняє державним службовцям мати будь-яке громадянство, окрім українського. Він уточнив тоді, що залишається радником голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі та зможе ще більше сконцентруватися на роботі в Одеській міськраді й активізувати свою політичну діяльність. Про це пише Сергій Горицвіт на сайті UaInfo, передають Патріоти України, продовжуючи:

Раніше Боровик неодноразово скаржився на низьку зарплату, брак повноважень і перешкоджання в його роботі в Одесі. А ще повідомляв, що має намір влаштуватися на роботу в західні компанії, але додавав, що залишиться при цьому на посаді радника Саакашвілі.

Й ось новина, яку Боровик розмістив у своєму блозі в Facebook. Там ідеться про те, що депутат Одеської міськради, колишній виконувач обов'язків заступника голови Одеської обласної державної адміністрації з питань інвестицій і розвитку Саша Боровик став головним юридичним консультантом (General Counsel) американської start-up компанії Bio-Signal Group Corp.

У 2013 році Боровик уже працював у Biosignal Group. Це стартап, який займається піонерськими розробками безпровідних багатоканальних портативних цифрових систем, зорієнтованих на записи біоелектричних сигналів людського мозку, що передаються на зовнішню записувальну систему з метою медичної діагностики. Боровик увійшов у раду директорів Bio-Signal. У той же час місцем проживання в його блозі поки що вказана Одеса.

Перед переїздом Саша Боровик дав украй різку оцінку президентові Петру Порошенкові й заявив, що більше не вірить йому. "Я одного разу повірив, але більше не буду, – написав Боровик. – В Одесі я відчуваю, що ми як політв'язні, що потрапили в одну камеру з кримінальними злочинцями. В цій камері твою порядність сприймають як слабкість.

У криміналу свої закони, своя валюта, своя ієрархія. Вони дружно регочуть, коли ти висловлюєшся, ставлять підніжки, коли ти проходиш повз. Інколи – коли ніхто не дивиться – можуть влупити під дихало, так щоб без синців, і ти сидиш потім ніби гарячу праску проковтнув: ні видихнути, ні вдихнути.

Начальник в'язниці про це все знає, але часто дивиться в інший бік. Часом він сам, через своїх людей, у зеків замовляє таку профілактику. Щоб політичні не бузили сильно. Ось така в нього там команда".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На скільки Путіну вистачить старої бронетехніки. Склади вже напівпорожні: залишаються найважчі для відновлення екземпляри. Темпи відправки на фронт падають

субота, 11 травень 2024, 9:40

Основним танком окупантів на фронті замість Т-90, Т-80, Т-72 стає Т-55. На кінець року можемо побачити і Т-34, і навіть Т-26 — зразку 1931 року (первісно англійський Vickers Mk.E). Подейкують кілька сотень або тисяч цих машин ще зберігаються на складах рф

Вторгнення з Білгородщини на Харківщину: ISW назвав стратегічну мету окупантів та як далеко і де саме їм вдалося просунутися у перший день наступу

субота, 11 травень 2024, 8:14

Російські наступальні операції вздовж кордону у Харківській області, ймовірно, мають стратегічну мету привернути і закріпити українські сили на цій осі, щоб уможливити російське просування в інші райони сходу України. Про це у своєму свіжому звіті пише...