"В переддень Геловіну побачив, як виліз із могили політичний труп", - вірний соратник Тимошенко бурхливо відреагував на заяву Ющенка

У таборі "Леді Ю" вирішили поборотися з посилами, кому більше за всього завдячує Україна, і хто з двох приніс більше "зради".

Сергій Власенко. Фото:5 канал

"Сьогодні, в переддень Геловіну побачив, як виліз із політичної могили "політичний труп". Виліз та ще й почав базікати про те, що мовляв "його країні" потрібен "його курс". Впевнений, що всі вже здогадались, що звати цього «політичного мерця-нарциса» -Ющенко." Про це пише у своєму Facebook Сергій Власенко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Вони (Ющ, Пєця та інші чіхуахуа) вважають нас за ідіотів, які зовсім не мають пам’яті? Просто хочу всім нагадати, що таке «його курс»:

1. Розвал «помаранчевої команди».

Пори те, що ЮВ знялась із виборів на його користь(маючи однаковий рейтинг, але за для збереження єдності та задля перемоги опозиційного кандидата), одразу після виборів, Ющ спробував «швирнути» політичних партнерів та захотів призначити прем’єром свого кума Пєцю. Не вийшло. Тоді він призначив Пєцю секретарем РНБО, де той створив альтернативний кабмін і почав шкодити,як тільки міг. А пам’ятаєте історії про те, як Пєця вимагав із олігархів гроші? Як саджав Колєснікова? Я пам’ятаю. Тобто Пєця (під дахом Юща) робив все те саме, що й зараз. А коли Пєцю спіймали на корупції і Зінченко публічно про це заявив, то Ющ, скориставшись моментом звільнив і Пєцю (що зрозуміло, бо був впійманий на корупці) і ЮВ (за що?). Це ще діяла Конституція 1996 року.

Всі ж пам’ятають,як Ющ блокував роботу другого Уряду Тимошенко в 2008-2009 р ? Всі пам’ятають СОТНІ Указів про зупинення рішень уряду? Які потів визнавались безпідставними. Всі пам’ятають, як міністри «від Юща» саботували роботу Уряду? Як фракція НУНС не голосувала за ініціативи Уряду?

В січні 2006 року, разом із своїми «подільниками» Єхануровим ( ще той діяч) та Льошою «Мерседесом» (пам’ятаєте, був такий керівник «Нафтогазу», Олексій Івченко), розірвали угоду із рашкою по поставці Україні газу по 50$ за 1000 куб м. та віддали весь український ринок газу посередникам. Доречі ця угода мала б діяти іще декілька років і не мали б ми проблем в 2009 році. Доречі, саме Ющ антиконституційно і незаконно наприкінці грудня 2008 року заборонив керівнику «Нафтогазу» підписувати контракт по 235 $. А в той час, коли рашки відключила Україні газ, ця потвора не боролася за умови контракту, а поїхала в Карпати, кататись на лижах.

2. Співпраця із «регіоналами»

Сподіваюсь, що всі пам’ятають його «меморандуми» та «універсали» із Янеком? Не вигадані, а проголошені і підписані ним публічно.

Сподіваюсь, що всі пам’ятають як він вносив Янека прем’єром в 2006 році?

Сподіваюсь, що всі пам’ятають його участь у виборах 2010 року? Коли він відкрито співпрацював із командою янека. Коли було змінено закон, коли весь його ресурс допомагав регіоналам. «Чорна бухгалтерія» повна його людьми і звітами про використання ними ригівських грошей.

Ющ зробив все, щоб у 2010 році янек сфальшував президентські вибори. ЮЩ ПРИВІВ ЯНЕКА ДО ВЛАДИ.

3. Після виборів 2010 року.

Сподіваюсь, що всі знають про те, що одним із перших указів, янек зберіг за Ющом державне забезпечення та дозволив йому жити на державній дачі, де він і прожив до падіння режиму янека.

Всі ж пам’ятають, як Ющ ходив по судах і давав «покази» проти тих, кого янек саджав до в’язниці?

А може хтось пам’ятає Юща на майдані в 2013-2014 рр? Чи він наїжджав на янека, коли гинули хлопці?

4. «Лікарня майбутнього». Куди «палками зганяли» олігархів та заставляли вносити гроші. З цього приводу у мене до цієї потвори-Юща одне питання: «лікарня де?». Де гроші, я приблизно розумію.

А зараз, так само, як в 2010 році він працював на янека, він сидить «біля штабу» чіхуахуа та працює на Пєцю проти реальної опозиції. Чіхуахуа навіть використовує старе гасло Юща :»Словом і ділом».

Невже нам потрібен такий «його курс»?Чи він реально думає, що ми все це забули?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...