В пух програвся та забрехався: Російський політолог Орєшкін навів аргументи, чому Путін - лузер

Час, коли Путіну брехня допомагала утримуватися на плаву, добігає кінця.

Володимир Путін. Фото: www.anews.com.

Російський політолог Дмитро Орєшкін назвав президента РФ Володимира Путіна лузером, оскільки він програв в Україні і несе втрати в Сирії. Про це він написав у своїй колонці на Сноб, передають Патріоти України.

"Он же лузер: в Украине все, что мог, проиграл, через месяц после начала операции в Сирии, куда Путин вошел с победным лицом, в Россию вернулось 224 трупа российских туристов. Санкции будут ужесточаться, экономика проваливаться, врать придется все чаще, но граница того объема вранья, которое можно усваивать и переваривать, уже пройдена", - написав він.

"Путин все время рассказывает нам про удвоение ВВП, а жить становится все хуже и хуже. И верить ему все труднее и труднее. Чуров врет про выборы, Онищенко — про "Боржоми", Леонтьев — про "Боинг". Мы все это терпеливо глотали, но к нам постепенно начало приходить понимание всего.

Только приходит оно не через голову, а через задницу, в которую клюнул петух. Сейчас птица добралась до дальнобойщиков, потом будут учителя и врачи. Время, когда можно врать, а тебе верят, заканчивается. У людей появился запрос на правду. Это меняет систему координат, и мы скоро будем наблюдать агонию режима. Она будет продолжительной и кончится плохо, но это уже другой разговор", - вважає Орєшкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...