"В Росії вже розроблений план, як зірвати святкування 25-ї річниці Незалежності України", - Марчук

Політик впевнений, що Кремль не зможе змиритися з тим, щоб до Києва на святкування приїхали лідери провідних країн світу.

Євген Марчук. Фото: day.kyiv.ua.

Росія має намір зірвати 25-ту річницю Незалежності України. Про це у своєму блозі для "Обозревателя" написав представник України в підгрупі з безпеки мінської Тристоронньої контактної групи Євген Марчук, передають Патріоти України.

"Росія відкрито у великій кількості поставляє і в Крим, і на окуповані території Донбасу багато важкої військової техніки, в основному наступального характеру. На мій погляд, Росія просто готується відзначити 25-ту річницю Незалежності України. Можливо, навіть так, як це вона зробила в 2014 році, тільки з деякими поправками на нинішні реалії", - пише Марчук.

Росія не може змиритися з тим, щоб до Києва на святкування приїхали лідери провідних країн світу, зазначив він. "Навіть якщо Росія і не ризикне повторити щось подібне до серпня 2014 року, то створювана нею ситуація серйозної ескалації буде невідворотно виробляти високу гіпотетичність загрози особистої безпеки шановним гостям і їхній відмові приїзду до Києва. Думаю, що в Росії вже розроблений і задіяний план, як не тільки зіпсувати, а як зірвати святкування 25-ї річниці Незалежності України", - говорить парламентер.

Безпека також буде залежати від пильності громадян, додав він. "Особливо напередодні, 24 серпня. На мій погляд, це той випадок, коли на два-три дні кожна людина повинна відчути себе добровільно мобілізованою. Росії не вдасться зірвати 25-ту річницю Незалежності України", - переконаний Марчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...

​М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді, - Голобуцький

субота, 4 травень 2024, 0:15

"М'яка сила Росії: $11 мільйонів за 1-й квартал 2024-го РФ заробила за кордоном на своїй кінопропаганді - в основному на мультфільмах. Лідирує "невбиваєма франшиза" "Маша и Медведь", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмереж...