В російському Міністерстві оборони офіційно підтвердили загибель тисячі військовослужбовців - голубої крові ЗС РФ, - Злий одесит

Ця тисяча не має нічого спільного з "іхтамнетами" та звільненими заднім числом, що вже покращують українські чорноземи, - це ті, смерть яких не могла залишитись непоміченою.

В Росії підтвердили загибель тисячі своїх офіцерів. Ілюстрація: izvestia.ru/news.

Днями російські журналісти з "РБК" досить ефектно розвели МО РФ на інформацію про кількість загиблих російських військовослужбовців за останні 3 роки і, в ході не особливо модерних розрахунків, цифра наблизилася до тисячі. Ну і тему цю, звичайно ж, підхопили в світлі війни на Донбасі. Хоча, як мені здається, в усьому є свої нюанси. Так пише у своєму ЖЖ блогер Злий одесит, повідомляють Патріоти України.

Перш за все, ця тисяча не має особливого відношення до основних російських втрат на Донбасі, в першу чергу тому, що спочатку в Україну закидалися диверсанти, а трохи пізніше, так звані добровольці, які, зрозуміло, не були кадровими військовими. По-друге, слід враховувати те, що коли в Україну пішли вже таки регулярні війська РФ, то велика частина з прибулих була звільнена "заднім числом", а тому і вони не мають відношення до цієї тисячі.

Що ж виходить, озвучені вище жмурі - це самогубства і нещасні випадки? Не зовсім.

Справа в тому, що є ситуації, коли відправляючи на подібного роду конфлікти умови ставить не стільки відправник, скільки той, котрого відправляють. Тобто, їхати на війну з ризиком бути взятим у полон і усвідомленням того, що тебе як м'ясо там і залишать, не готові лише ті, кому є що втрачати, але без яких не обійтися. Спецура? Цілком може бути. Офіцери не нижчої ланки? Саме воно. Особливо важливі фахівці? Звичайно.

А тому, якщо МО закопували цих людей офіційно, як і годиться, можна сміливо говорити, в складі цієї тисячі була та блакитна кров ВС РФ, яку аж ніяк не могли і навіть не сміли звільнити заднім числом, але яку пустили на Донбас.

А сміття ... Сміття - воно так і залишається безіменно гнити під териконами, готуючи український чорнозем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...