У тому числі "цілителя": В Україні заборонили ще дев'ять російських книг

В Державному комітеті України з питань телебачення і радіомовлення проінформували суспільство про те, що заборонено ввезення в країну ще дев’яти російських видань.

Ілюстрація: ЗМІ

Держкомтелерадіо відмовило ТОВ “Форс Україна” у видачі дозволу на ввезення в Україну з території держави-агресора восьми книг Валерія Синельникова (видавництво ТОВ Центрполіграф, Москва) та книги “Весела компанія” з серії “Сто точок. З’єднай і намалюй” (видавець – ТОВ” Видавництво “Е”, Москва), повідомляють Патріоти України.

Це рішення приймалося на основі висновку експертної ради, яка займається питаннями аналізу та оцінки видавничої продукції. Члени цієї ради вважають, що існує певна невідповідність видань критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволяють поширювати їх на території України.

“Зокрема, у вихідних даних дитячої книги “Весела компанія” зазначено: “Віддруковано в Росії. Республіка Крим”, що є порушенням державного суверенітету України, адже Автономна Республіка Крим є невід’ємною частиною України, територія якої незаконно окупована російськими військами”.

Подібне зауваження стосується книг психолога Синельникова. Автор у кожному виданні звертається до читачів, щоб вони перераховували йому гроші за наступною адресою: “Російська Федерація, Республіка Крим, м. Сімферополь”.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...