"В Україні маразматична ситуація. Морочать голову з блокадою, забуваючи про те, що в Росії питання з "націоналізацією" давно закрито", - аналітик

Росія в усіх конфліктах на пострадянському просторі завжди жорстко відрізала людей та території. Достатньо порівняти пропускний і економічний режим з боку сепаратистів та законної влади в Грузії та Молдові. І все стане зрозуміло.

Блокада Донбасу. Ілюстрація:http://novosti.dn.ua/

Перевага рішення РНБО в тому, що окремі політичні сили вже не зможуть так активно маніпулювати темою, яка де-факто раніше була закрита Росією, "ДНР" та "ЛНР" і з'явився шанс припинити або знизити внутрішнє протистояння. Про це на своїй сторінці в Facebook пише аналітик громадянської мережі "Опора" Олександр Клюжев, передають Патріоти України.

"Складалася, вибачайте, маразматична ситуація. З того боку лінії розмежування прийняли остаточне рішення про неможливість будь-яких економічних відносин і не збираються його переглядати. Є курс на замороження конфлікту і максимально можливу інтеграцію окупованих територій з Росією.

А на підконтрольній Україні території все ще дискутують про вугілля, приймають рішення місцевих рад, розглядають запізнілі урядові постанови і скачуть з автоматами по блокпостах.

Після формальної заборони вантажних перевезень втратили можливість маніпулювати громадською думкою в Україні російські чиновники та лідери незаконних формувань "ДНР" та "ЛНР".

Час від часу заявляючи в унісон з українськими урядовцями про засудження блокади, вони сподівалися і далі провокувати конфлікт в Україні між владою і окремою частиною суспільства . І треба визнати, що їм нерідко вдавалося.

Рішення РНБО формалізувало те, що вже відбулося. Проблема тільки в одному.

Росія в усіх конфліктах на пострадянському просторі завжди жорстко відрізала людей та території. Достатньо порівняти пропускний і економічний режим з боку сепаратистів та законної влади в Грузії та Молдові. І все стане зрозуміло.

У нас вони це зробили чужими руками. Ну є ще там професіонали, треба визнати. Це поки єдиний результат." - написав Клюжев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...