В Україні намагається легалізуватись терористка з Донбасу (фото)

"Гаммі" проходила "службу" в так званій "республіканській гвардії "ДНР".

Валентина Гетманчук. Фото: "Час новин"

Як пише Інна Март на порталі "Час новин", Валентина Гетманчук, терористка "ДНР", хоче легалізуватися в Україні. Про це повідомляють Патріоти України.

"Увага. Поширюйте!! Терористка-вбивця Гетманчук Валентина Валеріївна, позивний "Гаммі" із т.н. "ДНР" намагається легалізуватися в УКРАЇНІ!!", - йдеться у дописі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...

Через відмову Заходу допомогти вчасно: Україна більше не зможе перейти до наступу, - британський полковник

середа, 24 квітень 2024, 20:55

Нові пакети допомоги Україні допоможуть їй витримати можливий майбутній наступ росіян, але не дозволять перехопити ініціативу і повернутися до наступу. Про це полковник британської армії Річард Кемп написав у своїй колонці для Telegraph, передають Патр...