"Вам нормально, что наша страна - взяточное царство беспредела властьимущих, а ядерная кнопка в руках у конченых подонков?" - професор Лебединський звернувся до росіян

Російський опозиціонер і музикант заявив, що і так складна ситуація в РФ рухається у ще гіршу сторону.

Олексій Лебединський. Фото:vkaraoke.orgРосійський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський, відомий під псевдонімом Професор Лебединський, запитав у співвітчизників, чи нормально вони себе почувають при нинішній владі. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Я хочу в очередной раз спросить свои дорогих соотечественников, россиян. Вам как вообще там, нормально себя чувствуется? Вам там нормально переживать этот мировой позор за путинское нападение на родную нам сестру Украину и вообще ни разу не родную Сирию, за убийства, которые оплачены кремлевскими сволочами из нашего же российского, народного бюджета?

Вам там нормально понимать, что вас подчистую ограбили бандюганы под предводительством вечно врущего гэбэшника, держащего вас всех за смиренных рабов и идиотов?

Вам нормально, что наша страна - это авторитарное взяточное царство беспредела властьимущих и у них сосущих? Вам нормально, что все движется в еще более худшую сторону, и при этом будут жить наши родные дети?

Вам нормально, что наша ядерная кнопка в руках у конченых подонков?? Как вам, нормально вообще?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...