Важка доля корупціонера, запроданця і сепаратиста або Ківалов в імпровізованій в'язниці

Власні злочини, навіть ті, за які йому не загрожує тюрма, заважають одіозному політику насолоджуватися життям.

Сергій Ківалов. Фото: dumskaya.net.

"Ехала сегодня на работу, в двух кварталах от Рады увидела угрюмого Кивалова, по пятам которого шел амбал-охранник", - написала Катя Горчинська на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Подумалось: это же надо так прожить свою жизнь, чтобы весь ее остаток за нее же и опасаться. чтобы не гордиться своими достижениями, а терпеть присутствие совершенно чужих, нанятых людей в самых личных и дорогих моментах жизни, жить фактически в импровизированной тюрьме, под добровольным надзором.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Труп Жириновського понад місяць синів у холодильнику, бо йому шукали "заміну" - Максакова

субота, 11 травень 2024, 13:14

Депутат Держдуми РФ, голова комітету з міжнародних справ Леонід Слуцький "дістав у спадок" російську партію ЛДПР від засновника й лідера політсили, який "місяць пролежав у холодильнику [після своєї смерті Володимира], Жириновського". Про це в інтерв'ю ...

Падіння автобуса у річку в Петербурзі: ФСБ побачила у цьому теракт і звинуватила... таджика

субота, 11 травень 2024, 12:44

В Росії переконані, що падіння автобуса у річку в Санкт-Петербурзі, що сталось 10 травня, не було випадковим – це був теракт "ІДІЛ". Про це повідомляють РосЗМІ з посиланням на свої джерела в ФСБ, передають Патріоти України. Стверджується, що водієм авт...