Хіти тижня. "Чтоб девочка не убила, надо 10 охранников": У мережі сміються над "героїчним" фото ватажка "ДНР" з дитиною

Незважаючи на посилену охорону, можна побачити, що Олександр Захарченко все одно почувається дуже незатишно.

Захарченко намагався прикидатися героєм, але не вийшло. Фото: соцмережі.

У мережі викликало бурхливу реакцію фото ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка з дівчинкою, яких обступили до десятка охоронців. Відповідний знімок опублікував блогер під ніком Fashik Donetskiy в Twitter, передають Патріоти України.

"Рубрика - не є *ассал. Щоб *опа Захараста була в безпеці, а дівчинка не вбила його, потрібно всього 10 охоронців. Він не *сикло, ні. Ні крапельки", - йдеться у підписі до фото.

І дійсно на фото можна побачити Захарченка, який фотографується зі школяркою і бузком, а ззаду його оточує досить пристойна кількість співробітників охорони. "Ну ти ваще Захараста опустив ..... Там же дві дівчинки", "А судячи з виразу Захарового обличчя, *опа-то в паніці, навіть не дивлячись на 10 охоронців", "Але так чи інакше вб'ють ...", - коментують знімок користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...