Убийственно для положения России: Експерт пояснив, до яких найбільших дурощів готовий Кремль

Володимир Голишев наголосив, що Кремль вдається до свого старого доброго інструменту - до шантажу і блефу, і якщо всі спроби шантажу будуть проігноровані Україною, Москва буде може піти на визнання "молодих республік".

Путін використовує старі кремлівські прийоми - блеф і шантаж. Ілюстрація:http://m--p.com/

Поява в рядах "ДНР" російського письменника Захара Прілєпіна, визнання Росією паспортів "ДНР" та "ЛНР" - елементи шантажу Кремля; якщо Україна не піддасться на нього, Росія може піти на "абсолютно вбивчу" затію - визнання "молодих республік". Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

На його думку, присутність Прілєпіна на Донбасі - суто символічна. Велику частину часу він буде проводити за звичними заняттями далеко від зони бойових дій. "Він отримав солідну суму грошей, далі він буде продовжувати займатися тим, чим він займався - шити патріотичні маєчки, роз'їжджати по гастролях, робити вигляд, що співає, і проводити час в своєму нижньоновгородському маєтку. До цього додасться лише кілька фотосесій в Донецьку зі зброєю, в камуфляжі, в своєму кабінеті в оточенні штабу", - сказав блогер.

"Жоден розсудливий чоловік в Росії не сприйматиме це всерйоз. Але з'явиться привід закинути туди якихось уявних добровольців, обгрунтувавши це тим, що, мовляв, вони побачили, як відчайдушно воює Прілєпин", - припустив Голишев.

"Безумовно, він нікого не розагітує. Уже вичерпана до дна кількість агресивних ідіотів, які є в Росії. Зверніть увагу: їх виявилося дуже небагато. Тому прілєпінська діяльність - це імітація вербувальної і рекрутингової діяльності. І це досить тривожно", - зауважив він.

"Так само тривожні і паспорти", - продовжив Голишев. На його думку, тривожним є не сам факт їх визнання Росією. "Паспорти нічого не значать, тому що не зрозуміло, на кого поширюється цей безглуздий указ". Але "вони показують нам напрямок руху, а рух - це спроба шантажувати. Кремль вдається до свого старого доброго інструменту - до шантажу і блефу", - переконаний публіцист.

За його оцінками, якщо всі спроби шантажу будуть проігноровані Україною, "Москва буде підвищувати ставки і допідвишується до того, що визнає "молоді республіки".

"Це абсолютно вбивчо позначиться на становищі Росії", - переконаний Голишев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...