"Вбивство Аміни Окуєвої: хто може бути наступним", - Жданов упевнений, російські вбивці самі не зупиняться

На думку експерта, замахи продовжаться, щоб ліквідувати чоловіка загиблої напередодні легендарної снайперки.

Аміна Окуєва. Фото:ТСННаступним після Аміни Окуєвої може бути її чоловік. Про це пише військовий експерт Олег Жданов на сайті Обозреватель, передають Патріоти України.

"Я думаю, що вони (ті, хто вбив Окуєву - ред) не зупиняться, поки не досягнуть кінцевої мети.

Судячи з того, що 1-го червня було вчинено перший замах, який не приніс результату в плані їх ліквідації. Цього разу її вбили, він залишився живий. Я думаю, що вони і далі будуть продовжувати полювати за її чоловіком.

Чому? Тому що мабуть стоїть завдання, і швидше за все, з огляду на менталітет чеченської національності, там ця задача зведена в ранг помсти. Тому тут навіть можна не сумніватися.

Осмаєв і Окуева самі прийняли рішення відмовитися від продовження держохорони. Вони прекрасно розуміли, чим вони займаються, який життєвий шлях вони обрали - шлях відродження Ічкерії, що для Російської Федерації є критично неприйнятним. Тому було прийнято таке рішення, і ці замахи, я думаю, будуть тривати." - наголосив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...