Вбивство Окуєвої:"Головним замовником може виступати Кадиров і його оточення. Головна мета - не допустити іміджевих втрат Росії", - Жданов

Російським спецслужбам була дана команда на ліквідацію Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва, тому варто очікувати нового замаху.

Олег Жданов. Фото: hromadskeradio.org.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що в убивстві активістки, учасниці війни в Чечні і антитерористичної операції на Донбасі Аміни Окуєвої є "чеченський слід". Про це він заявив "Апострофу", передають Патріоти України.

"Головним замовником може виступати хтось із керівників Чечні, зокрема Кадиров і його оточення. А взагалі головна мета таких вбивств - не допустити іміджевих втрат Росії. Всі ці люди могли розповісти правду про Росію, про те, що вони витворяють в Україні, чим взагалі займаються російські спецслужби і т.д. Я думаю, це цілеспрямована операція спецслужб Росії з використанням добре розвиненої агентури в нашій країні", - зазначив він.

Експерт припускає, що російським спецслужбам була дана команда на ліквідацію Аміни Окуєвої і Адама Осмаєва, тому варто очікувати нового замаху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...