Вбивство посла Карлова: Політики пророкують нову російсько-турецьку війну

Колишній депутат Держдуми Гудков вважає, що Росія сама залізла в капкан війни, яка от-от розгорнеться.

Дмитро Гудков. Фото:www.amn.com.ua

Росію може очікувати велика війна, чого суспільство повинно усіма силами намагатися уникнути. Таку думку висловив депутат Державної думи РФ VI скликання Дмитро Гудков в Facebook, передають Патріоти України.

Гудков прокоментував вбивство терористом російського посла в Анкарі. "Сто років тому так виглядав початок Першої світової війни. "Не забудемо Алеппо, не забудемо Сирію, поки вони в безпеці, ми не будемо в безпеці. Хто відповідальний за це, буде покараний?"- кричав вбивця. Це - "чорний лебідь", непередбачуваний фактор, який змінює всі прораховані геополітичні розклади", - написав Гудков.

Він зазначив, що російські солдати-строковики і представники еліти можуть стати наступними "мучениками за режим".

"Хто з еліт хоче продовження безглуздої війни, жертвою в якій може стати кожен, а не лише вчорашній строковик? Хто хоче стати новим мучеником за режим? Ми самі забігли в капкан великої війни, яка починається, і тепер головне завдання будь-якого політика, будь-якого громадянина - усіма силами витягувати звідти країну. Тому що далі - велика, дуже велика війна", - підкреслив політик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ветеран СЗР назвав країни, які можуть допомогти Росії напасти на сусідів у Європі

субота, 27 квітень 2024, 17:44

Союзники України на третій рік війни почали розуміти, що Росія становить для них загрозу. І допомога США на $61 млрд вказує на те, що червоні лінії для Заходу поступово стираються, а це грає на користь Україні. Про це в інтерв’ю «Телеграфу» розповів ве...

Агресору урізали наступальний потенціал: На Росії знищено склад з модулями для КАБів - війскор (відео)

субота, 27 квітень 2024, 17:16

Під час атаки на військовий аеродром Кущевська у Краснодарському краї РФ було знищено склад обладнання для переобладнання бомб. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram в суботу, 27 квітня. . "На аеродромі в станиці Кущевська сьогодні (в...