Вбивцю Степана Чубенка випустили на волю. І знаєте, хто радіє найбільше? - блогер

Сім'я "Доктора Лізи" надала притулок вбивці українського школяра Вадиму Погодіну після того, як він втік з окупованого Донецька.

"Доктор Ліза і Гліб Глінка з сином. Фото: ЖЖ.Сьогодні стало відомо, що російські правоохоронці випустили з-під арешту Вадима Погодіна (за прізвиськом «Керч»), якого звинувачують у вбивстві українського школяра Степана Чубенка. Блогер Оксана Духнич на власній сторінці в соціальній мережі дала кілька коментарів з цього приводу, пишуть Патріоти України.

Так, за словами блогера, у всій цій історії є додаткові штрихи, від яких волосся буквально стає дибки. Наприклад, здогадайтесь хто сильніше за все радіє звільненню з-під варти "Керчі"-Погодіна? Відповідь доволі неочікувана – це Гліб Глинка.

Якщо вам це ім’я нічого не каже, то ви точно чули про його дружину, Єлизавету Глинку – її ще називали «Доктор Ліза». Згадайте, як про загибель цієї медіа-персони говорили: про мертвих або добре, або ніяк? (Єлизавета Глинка загинула кілька місяців тому при катастрофі російського літака над Чорним морем разом із хором Александрова – ред.).

"Отже, ще один факт, який чудово характеризує подружжя Глинок: вони надали притулок "Керчі"-Погодіну після того, як він втік з окупованого Донецька. Тоді історія із загибеллю Степана Чубенка вже була відомою широкому загалу, але це ніяк не завадило «святоші» Глинці приймати у своєму домі вбивцю дитини", - наголошує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...