На Закарпатті випустили на свободу 14-річного вбивцю

Школяр обвинувачується в тому, що 14 березня 2018 р., в ході сварки з товаришем, завдав останньому множинні колото – різані рани, від яких той помер на місці.

14-річного вбивцю хлопця суд дозволив випустити під заставу. Фото: mukachevo.net.

12 грудня Хустський районний суд дозволив випустить під заставу 14-річного підозрюваного, який із особливою жорстокістю зарізав товариша, повідомляють Патріоти України.

На засіданні розглядалося клопотання прокурора про продовження міри запобіжного заходу для підозрюваного у вигляді тримання під вартою до 16 лютого 2019 року, тобто ще на 2 місяці.

Згодом суддя виніс рішення, що задовольняє це клопотання прокурора, але також передбачив і альтернативну міру запобіжного заходу у вигляді застави – 160 тисяч гривень, повідомив адвокат потерпілої сторони.

Як відомо, школяр обвинувачується в тому, що 14 березня 2018 р., в ході сварки з товаришем, завдав останньому множинні колото – різані рани, від яких той помер на місці.

Згідно з санкцією ч. 1 ст. 115 КК України, яка інкримінується обвинуваченому, йому загрожує покарання від 7 до 15 років. Через вкрай сумнівні рішення окремих судів та суддів у селі Нижня Апша відбулися навіть протести, адже, як повідомляється, 14-річного підозрюваного спершу посадили під домашній арешт, але той його не дотримувався.

Джерело: Mukachevo.net

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...