Вчені розповіли, чим небезпечна несмачна їжа

Мова йде про вплив не лише на фізичне здоров'я, але й на психологічне.

Ілюстрація: ЗМІ

Тобто, те, як і чим ми харчуємось, суттєво впливає людину, вважають ізраїльські вчені. В дослідженні, яке науковці провели, особлива увага приділена фізичному та психічному здоров'ю людини, повідомляють Патріоти України.

Висновок науковців наступний: якщо вам не до вподоби їжа, яку ви вживаєте, то це загрожує психічним проблемам. Мова стосується, зокрема, депресивного стану та апатії. Вчені вважають, що організм людини не доотримує тієї кількості корисних речовин, які йому необхідні, щоб повноцінно працював весь організм, зокрема, нервова система.

Існує зона ризику - жінки, які страждають різноманітними депресивними розладами. Також, це категорія людей, яка дотримується монодієт (дієта на основі лише одного продукту).

Отже, які б корисні продукти не були, якщо вони вам не до вподоби, тоді важче отримати бажаного результату. Ізральські вчені вважають, що все повинно приносити задоволення, їжа – не виключення.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...