Вчені заявили, що кохання є вічним

​Американські вчені провели дослідження та з’ясували, що почуття любові та кохання можуть тривати десятиліттями.

За словами вчених, благополучні сімейні пари і через багато років відчувають ті ж почуття, що і молоді закохані, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У дослідженні взяли участь сімейні пари, які вважають, що у них чудова сім’я та стосунки. Стаж спільного життя деяких пар перевищував 20 років. Під час експерименту добровольцям показували фото їх другої половинки, рідних та знайомих. Паралельно вчені слідкували за реакцією піддослідних.

Виявилося, що у сімейних людей з великим досвідом, як і у молодих, при погляді на фотографію коханої людини активуються одні і ті ж відділи мозку.

Фахівці також зазначили, що пристрасть, яка зазвичай виникає на початку відносин, швидко згасає. Саме це призводить до розриву між подружжям. На думку вчених, у благополучних сім’ях повинні бути дружні стосунки, зацікавленість один одним на особистісному рівні, сексуальна задоволеність без одержимості і спільні інтереси. Тільки в цьому випадку любов може тривати вічно.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...