"Вчера в Авдеевке был застрелен защитник промзоны. Пуля в голову. Похоже снайпер" - Бочкала

Українським бійцям не вистачає нормальних гвинтівок та нічної оптики, щоб протистояти ворогу, наголосив журналіст.

Ілюстрація:espreso.tv

Сьогодні стало про трагічну загибель одного військовослужбовця Збройних сил України, який захищав промзону Авдіївки. Українського бійця смертельно поранив у голову снайпер терористів "ДНР". Про це написав у своєму Facebook журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

"Горе пришло в еще одну семью. Вчера в Авдеевке был застрелен защитник промзоны. Пуля в голову. Похоже снайпер. Буквально накануне ребята звонили мне. Рассказывали что противник усилил снайперский компонент. Работает с дистанции и свыше 1500 метров, калибр 12,7.

А у парней Мосинки и СВД. Вот и воюй... Про ночную оптику вообще молчу. Хотя нет - один прицел удалось выбить, нужно поехать забрать со склада в Николаеве.

Очень удобно, ну ок. Сколько сказано уже о том, чтобы снабдить бойцов нормальными винтовками, но воз и ныне там. Я честно не понимаю. Как будто космические корабли просим." - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...