Вдома менше крадуть, - Олександр Невзоров про вигоду Росії від сирійської війни

В Росії на складах лежать сотні тонн боєприпасів, проте їх просто ніде знищувати.

Олександр Невзоров. Фото: Інстаграм.Тривала військова компанія в Сирії допомагає Росії не тільки утилізувати застарілі снаряди, але і зменшити кількість крадіжок в армії всередині країни. Таке пояснення дав російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі радіо "Ехо Москви", передають Патріоти України.

Говорячи про можливість виведення російських військ з Сирії, він підкреслив: "Треба ще прикинути, що є більш руйнівним – війна в Сирії або мир у Сирії. Зараз поясню. У мене просто на відміну від вас дуже багато було можливостей відверто розмовляти з генералами, міністрами оборони, і кожний раз, коли заходила мова про яку-небудь війну, мені наводився абсолютно залізний аргумент і аргумент, що військові операції, які відбуваються за межами країни, вони суттєво зменшують крадіжки військового майна на місцях у військових містечках".

Таким чином, каже Невзоров, всередині Росії зменшується кількість тих, хто краде, оскільки вони переміщуються в інше місце: "Те ж саме стосується і бойових, і не бойових втрат. Тобто, ще невідомо, що більше розоряє Росію – мир або війна. Але потім, не забувайте, що існує набір давніх боєприпасів, які треба періодично утилізувати".

Публіцист пояснив, що в Росії на складах лежать сотні тонн боєприпасів, проте їх просто ніде знищити, оскільки на призначених для цього полігонах "вже давно стоять генеральські дачі, котеджні селища".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безбожний сатана і вбивця: Румунський священик вразив відвертою промовою на адресу Путіна (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:28

Румунський священник під час святкової літургії на Великдень назвав Володимира Путіна безбожним сатаною. Відеоролик у своєму Telegram оприлюднив журналіст Костянтин Андріюк, передають Патріоти України. За його словами, священослужитель не підбирав слів...

"Нема в цьому нічого хорошого": Радник мера Маріуполя - про будівництво росіянами залізниці через окуповані території

неділя, 5 травень 2024, 23:18

Росіяни від 2023 року будують нову гілку залізниці, яка з'єднає російський Ростов-на-Дону з Кримом через окуповані українські території. Яку загрозу для України несе ця залізниця, розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Па...