"Величие России": Гітлер, Сталін, Путін - порівняння не на користь останнього, - російський військовий експерт

"Подвиги" росіян під керівництвом нинішньої влади виглядають пародією навіть на дійсно великі злочини та перемоги СРСР.

Путін у своїх мріях. Фото: obozrevatel.com.

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко прокоментував претензії РФ на її нібито велич. Відповідний пост з'явився на сторінці Бабченко в Facebook, передають Патріоти України.

"Ну ок. Вот, скажем, Германия. Завоевала пол-Европы, дошла до Волги, за две недели взяла Париж, разбубенила Лондон, скинула англичан в море из Дюнкерка, утыкала Европу концлагерями, человеческим пеплом удобряла пшеницу, реально сжигала сердца геев, начала две мировые войны и вообще в общей сложности убила миллионов, наверное, под двести душ. Во, сюжет. А, сюжет? В перевернутой голове нынешнего ура-патриота вполне себе "Величие". Да еще какое "величие"! Мечта, а не величие", — пише журналіст.

При цьому він продовжує: "Или СССР. Завоевал пол-Европы, дошел до Берлина, утыкал всю Сибирь концлагерями, придумал замороженными человеческими трупами мостить узкоколейки в вечной мерзлоте, завоевал Маньчжурию, завоевал все, что было вокруг него по границам, убил царя, убил Российскую империю, дал звзиздянок Китаю на Даманском, придумал Пол Пота, Северную Корею и наших африканских и палестинских братьев, и тоже в общей сложности поубивал миллионов явно за сто человек, как своих, так и чужих. "Величие"? Да без базару".

"Или США. Единственная страна, которая превратила в радиоактивный пепел другую страну - в свою очередь тоже до этого неслабо отличившуюся по теме "величия" в нанкинской резне с тремястами тысячами трупов. А в чем у них по этой логике величие России-то? Построили на Олимпиаде летающий паровоз из фанеры, отжали у молдован Приднестровье, у грузин Осетию, у бандер — Крым без жратвы и света, а у турок подавили помидоры? Эммм.... Серьезно?", — резюмував Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дипломат Чалий спрогнозував, як може завершитися війна Росії з Україною

субота, 27 квітень 2024, 21:45

Дипломат Валерій Чалий вважає, що російсько-українська війна завершиться на умовах, які будуть досягнуті на полі бою, передають Патріоти України. "Зараз і у 2022-му році Росія намагалась підірвати внутрішню ситуацію в Україні. Нічого не змінилося з час...

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...