Велика подяка лікарям з Дніпра: Стець розповів про стан британського журналіста, пораненого в Авдіївці

Лікарям вдалося зберегти зір журналістові і зараз він бачить на обидва ока.

Фото:Facebook

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, як себе зараз почуває британський журналіст Крістофер Нанн, який отримав поранення під час обстрілів терористами Авдіївки. Про це Стець пише у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомив Стець, лікарям вдалося зберегти зір журналістові і зараз він бачить на обидва ока.

"Якщо все буде нормально, через 7 днів його можуть виписати з лікарні. Подальше відновлення зору залежатиме від якісної реабілітації. Велика подяка лікарям з Дніпра." – написав Стець.

Як відомо, 3 лютого стало відомо, що під час обстрілів Авдіївки поранень в обличчя зазнав британський фотокореспондент Крістофер Нанн.

Лікарі не гарантували, що йому вдасться зберегти зір на праве око.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....