Венеція скоро буде в Україні: Прогнози екологів невтішні (відео)

Велика повінь прогнозується по всій території країни.

На Україну насувається повінь. Фото: ISTVЕкологи попереджують про можливість великої повені, кульмінацію якої чекають 15 квітня, повідомляють Патріоти України з посиланням на ICTV.

Найвищий рівень небезпеки поки на Одещині. Туди розталі сніги з Альп принесе повноводна річка Дунай. На другому місці – українські Луганськ та Донецьк. Бо Сіверський Донець наповниться талими водами з Росії. На третьому – Київ з Дніпром. Його притоки Прип’ять і Десна – принесуть сніги з Білорусі та Росії.

У Києві прогнозують найпотужнішу повінь за останні 8 років. На Закарпатті загрозливо зростає рівень води в річках. На Черкащині вже селища нагадують Венецію.

Кульмінацію весняної повені чекають 15 квітня – тоді розтануть сніги в горах та лісах. Причому, не лише в нас. А й у Європі, Росії та Білорусі. Якщо потеплішає різко, великої води не уникнути, попереджають екологи.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...