Вічна Слава Тобі, Герою! Руслан Конюша пройшов "Айдар", воював у 58-ій бригаді. Підірвався на ворожій міні, - журналіст

24-річний боєць АТО загинув напередодні 20 липня.

Руслан Конюша. Фото:facebook

"Руслан Конюша. 24 роки. Загинув 20.07.2017 на фронтах Національно-Визвольної Війни." Про це пише у групі "Патріоти України-єднаймося" журналіст Назар Приходько, передають Патріоти України, продовжуючи:

Пройшов "Айдар", воював у 58-ій бригаді. Сильний, справжній, мужній! Ховатимуть у закритій труні - підірвався на ворожій міні. Нам тебе не вистачатиме, Герой! Вічна Слава Тобі" - повідомив журналіст.

Як повідомлялося раніше, російська журналістка Вікторія Івлєва написала емоційний допис в Facebook, в якому звернулася до матері загиблого на Донбасі бійця ЗСУ зі словами співчуття і проханням про прощення. Жінкою, до якої зверталася журналістка, була матір Руслана Конюші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...