"Відкриваю і ох**ваю. Іди, мовляв, жінко, прасуй, готуй, никай гроші, які тобі кинули і будь панянкою" - журналіст розкритикував нову книгу для дівчаток (фото)

Книга має назву "Справжня панянка", видання журналіст охарактеризував, як " рожеве паперове лайно".

Фото:facebook"Після роботи зайшов в супермаркет. Біля відділу із солодким — полиці з дрібницями: серветки, канцелярія, пляшки, банки. Тут цілий пак книжок. Новенькі. “Справжня панянка”. Рожева обкладинка, свіжий друк. “Посібник для принцес”. Завезли під 8 березня, на полицях тільки розірваний папір від пакунків — розмели геть на подарунки." Про це у своєму Facebook пише журналіст Eugeny Spirin, передають Патріоти України, продовжуючи:

Відкриваю і охііваю. “Так-так, ти стала дорослою, тому тепер вже не граєш в іграшки, а все більше хочеться щось випрати та приготувати”. Далі — ще крутіше: про салати, праски, як вбирати та цілих дві сторінки про ролики. А ще є тест, наскіки ти панянка. Типу, чи вчасно (це як? Автор упустив подробиці, тре було ж писати “Поки нема фінгалу”) ти миєш посуд, а скікі змогла заощадити. Тобто змалку, “заощадити”. Не заробити, не інвестувати, а заощадити те, шо тобі видали.

Книга 2018 року, яку розкидали по крамницях до 8 березня. Фактично “Домострой”. “Іди, мовля, жінка, прасуй, готуй, никай гроші, які тобі кинули і будь панянкою. Це і є панянство, а не уто всьо феменізм і розвал традиційних цінностей”.

Мені в житті неймовірно пощастило. Перша редакторка, яка вчила мене писати коряві новини в Луганську, була жінка. Перша редакторка, яка взяла мене на стрічку новин у Києві, а згодом навчила писати тексти, маючись зі мною по 5 годин, була жінка. Перша людина, з якою я сів у прямий ефір — була жінка. А потім ще 2 роки маялась і вчила робити репортажі. Перша людина, яка покликала робити веб, та дозволила набрати команду — була жінка. А потім два роки допомагала робити контент. І зараз, так багато жінок, в яких я вчусь кожного дня.

Сподіваюсь, що далі так буде у всіх сферах і для всіх чоловіків рівна жінка буде нормою. А оце рожеве паперове лайно про “панянку” з праскою — це такий “дєдпєдгіз” сьогодення і скоро перетвориться на теж саме, на що перетворилися розповіді “Про Лєніна”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...