"Знищують Україну!": Соловйов влаштував істерику через згущенку із дружиною Бандери (відео)

Серія згущеного молока, присвячена видатним жінкам України, є винятково сувенірною. Її не продаватимуть в магазинах, а передадуть військовим.

Згущенка із українськими націоналістками. Фото: TABASCO.

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов бурхливо відреагував на креативні подарунки для бійців Збройних сил України до 8 Березня. Йдеться про набори згущеного молока, на етикетках якого будуть зображені портрети відомих українських націоналісток. Неадекватну реакцію на такий маркетинговий хід рупор путінського режиму продемонстрував в ефірі своєї програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Націоналісти вже налаштувалися на новий Майдан, радикали захоплюють храми канонічної церкви, знесений у Львові пам'ятник радянським воїнам хочуть відправити у Музей терору, а українських військових привітають з 8 Березня банками згущеного молока із зображенням дружини Бандери! Що ще вони не зроблять, щоб знищити країну?!" — скипів Соловйов.

Зазначимо, що, крім дружини лідера ОУН Степана Бандери, на сувенірній згущенці зобразять також дружин командира УПА Романа Шухевича, гетьмана Павла Скоропадського і письменника Михайла Коцюбинського. Крім того, на етикетці буде міститися їх коротка біографія.

Ця лімітована серія буде відправлена українським захисникам на Донбас. Так автори ідеї хочуть нагадати чоловікам про значення ролі жінок в історії України. "8 березня в медіапросторі зазвичай згадують Розу Люксембург, Клару Цеткін і Софію Ковалевську. Забувають про українських жінок, які безпосередньо впливали на хід історії України. Ми вирішили нагадати про тих, хто опинився дещо в тіні відомих чоловіків. Ярослава Бандера була членом Асоціації українських студентських організацій в Польщі до 1939 року. Наталія Березинська-Шухевич рятувала єврейських дітей від німецьких загарбників. Віра Коцюбинська заснувала першу українську школу в Чернігові. Олександра Скоропадська підтримувала чоловіка в еміграції, взяла на себе весь побут і написала книгу, присвячену генеалогії Скоропадських", — розповів голова наглядової ради молочного комбінату Валентин Запорощук.

Дизайн і концепцію проекту створила команда українського креативного агентства, яке перед тим розробило "Бойову згущенку" для ЗСУ. Серія згущеного молока, присвячена видатним жінкам України, є винятково сувенірною. Її не продаватимуть в магазинах, а передадуть військовим.

Джерело: Обозреватель

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...