Відлуння війни: На Черкащині чоловік біля парковки підірвав гранату (фото)

​Бойова  граната була підірвана біля одного з розважальних закладів.

Інформацію про вибух повідомив відвідувач закладу, пише прес-служба поліції області, передають Патріоти України. На місце поліції виїхали слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

“Як з’ясувалося на місці події, зловмисник, затримати якого працівникам поліції допомогли відпочиваючі в закладі громадяни, приніс із собою у заклад гранату Ф-1, яку підірвав поблизу, кинувши у бік парковки. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав. Осколками пошкоджено кілька автомобілів і фасад будівлі”, – йдеться в повідомленні.

Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У розмові з працівниками поліції 37-річний затриманий, який раніше вже мав проблеми з законом і відбував реальний термін покарання, чітко пояснити свої дії не зміг. Щодо походження гранати запевнив, що вибуховий боєприпас йому подарував знайомий.

Речові докази з місця події вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) і частини 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...