Вибух у Парижі: Серед постраждалих є українець

Постраждалий проживав у готелі навпроти будинку, в якому стався вибух.
На місці вибуху у Парижі. Фото: ЕРА.

Від вибуху в пекарні в центрі Парижа постраждав громадянин України. Про це повідомили в посольстві України у Франції, передають Патріоти України.

Чоловік зазнав незначних ушкоджень, його госпіталізували. За словами керівника департаменту консульського забезпечення МЗС України Василя Кирилича, українець дістав легкі порізи від уламків скла. Потерпілому надав допомогу Червоний Хрест.

Керівник консульського відділу посольства України у Франції Микола Собко повідомив, що постраждалий проживав у готелі навпроти будинку, в якому стався вибух.

Нагадаємо, сьогодні в пекарні на вулиці Тревіз у центрі Парижа почалася пожежа, після якої прогримів вибух. За даними поліції, вибух стався через витік газу в той момент, коли на гасіння пожежі прибули вогнеборці.

Вибуховою хвилею винесло частину стіни на першому поверсі багатоповерхової будівлі. Пошкоджено транспортні засоби, які стоять поруч. Унаслідок вибуху загинули двоє пожежників і одна відвідувачка закладу, громадянка Іспанії. Ще 46 осіб постраждали.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...