Відомий лоукост значно розширить свої маршрути з України у країни ЄС

У 2017 році в Україні літатиме ще більше лоукостів, а компанія Wizz Air суттєво розширить свої маршрути з України.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян в ефірі одного із українських телеканалів.

"Щодо приходу лоукостів – Wizz Air у цьому році буде літати навіть більше, ніж літав будь-коли. У них суттєво розширено маршрути з України, – зазначив міністр.

Омелян також наголосив, що ще минулого грудня влада України мала велику кількість дискусій з представниками Єврокомісії щодо укладення угоди стосовно "відкритого неба" з ЄС. Таким чином вже у 2017 році Євросоюз дав достатньо хороший сигнал Україні щодо укладення угоди, тому міністр сподівається, що цей процес відбудеться якнайшвидше.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...