Відомий журналіст різко розкритикував мовчання ГПУ та СБУ у справі Голубана

Відсутність офіційних заяв від голови СБУ та генпрокурора стосовно імовірної участі полковника Голубана у вбивстві українських військових ставить всю державу у програшну позицію.

Юрій Бутусов. Фото: 24tv.ua

Генеральна прокуратура при оперативному супроводі СБУ три тижні тому почала перевірку дій командира роти поліції і колишнього офіцера донецької "Альфи" Юрія Голубана в травні 2014-го року, передають Патріоти України з посиланням на допис Юрія Бутусова у соцмережі.

Ось що він написав: "Треба було перевірити трафік і геолокацію телефона Голубана, дату квитка на виїзд з Донецька, показання свідків виїзду і та прибуття в Харків. Часу було цілком достатньо. Але результати перевірки до сих пір не оприлюднені.

Сьогодні це вже абсолютно неприйнятно. Противник виклав відео, де людина, схожа на Голубана, знаходиться поруч з одним з ватажків бойовиків Ходаковським, в формі, зі зброєю. Так, відео з'явилося через три тижні, і це теж викликає питання, але ж якби за ці три тижні були опубліковані матеріали офіційної перевірки, то питань би не виникло.

Генпрокуратура повинна сьогодні або дати остаточну відповідь за результатами перевірки особи офіцера, або назвати найближчими днями, коли така відповідь буде опублікований. Подальше мовчання правоохоронних органів у даній справі буде дискредитувати не окремих посадових осіб, а всю державу. І надавати ваги російській пропаганді, яка веде інформаційну війну проти України, і може використовувати тактику інформаційних провокацій з різних приводів. Для того, щоб припинити вкидання і обвинувачення противника, треба дати висновок офіційного розслідування".

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...