Відпочинок для душі: "Знов на передку лунає справжня музика" - піаніст Майдану грає для українських бійців в Авдіївці (відео)

Новий інструмент йому нещодавно допомогли придбати волонтери та спільнота українців в ОАЕ.

Фото:Facebook

"Нещодавно роздався дзвінок від Pianist Maidanu" - пише у своєму Facebook Максим Музика, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Макс, а можна в тебе інструмент залишити, бо він вже ледь живий. Їздити з ним на передок вже не можна. Не знаю, що робити.

Через тиждень у Піаніста вже був новий інструмент. Щиро дякую Olena Lukyanova особисто, та спільноті українців в ОАЕ за цей неймовірний подарунок. Тепер знов на передку лунає справжня музика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...