Відтепер гурмани-багатії мають можливість скуштувати пончик із... золота

При його приготуванні справді використали справжнє золото.


Фото: gazeta.uaПончик вартістю 1,5 тис.дол. виставили на продаж у Лондоні. Його виготовила кондитерська Krispy Kreme. Це сталося у 2014 році 9 травня у Всесвітній день пончика, здивовано повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В тісто для пончика додали харчове золото, "їстівні дорогоцінні камені", елітний коньяк Courvoisier de L'Esprit та шампанське Dom Perignon 2002 року. Крем до десерту був виготовлений з солодкого вина Chateaud' Yquem.

Пончик впродовж тижня стояв на вітрині універмагу Selfridges. Його ніхто не купив. Тому виробники вирішили подарувати десерт лондонському візажисту, який сказав, що "пончик надто симпатичний, щоб його з'їсти".

Оскільки кондитерська Krispy Kreme виготовляла пончик для того, щоб кошти від її продажу передали на благодійність, то ще й виділила гроші дітям. Компанія перерахувала близько 17 тисяч доларів на рахунок фонду допомоги дітям-інвалідам Children's Trust. Дешевшу версію золотого пончика можна придбати в магазинах Selfridges в Лондоні. Там один коштує 67 дол.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...