Відвоювався: У Бахмуті затримали бойовика "ДНР", який переховувався в Росії

Затриманий встиг "відзначитися" участю в бойових діях на стороні терористів, під час яких отримав поранення, яке лікував у Москві.

Скрін відео

В місті Бахмуті Донецької області в ході проведення спецоперації правоохоронцями був затриманий бойовик "ДНР". Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Під час проведення спецоперації співробітники кримінальної поліції Бахмута, реалізовуючи отриману інформацію, затримали бойовика "ДНР", - написав Аброськін.

Повідомляється, що ця особа у 2014 році "наслідила в Артемівську (нині Бахмут), був "помічником коменданта міста", тоді ж він брав участь у збройному нападі на командира в/ч А-4176, а в травні - активний учасник захоплення будівлі Артемівської прокуратури".

Він брав активну участь у бойових діях, був поранений. Втік в Донецьк, деякий час переховувався в Росії. Там проходив курс реабілітації після поранення в одній з російських клінік. Місяць тому повернувся в Бахмут, ховався по винайнятих квартирах. На одній з них і був затриманий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...