Вєра Брежнєва розчарована, у мережі заговорили про розлучення

​Публікація Віри Брежнєвої в Instagram стривожила її шанувальників. Співачка заговорила про розчарування в близькій людині.

Брежнєва практично не коментує своє заміжжя і сімейне життя з Костянтином Меладзе. Однак, судячи з позитивних постів співачки в її блогові, шанувальники завжди були впевнені - Віра щаслива і кохана, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Днями артистка опублікувала барвисте фото з мильними бульбашками, на якому, втім, виглядає сумною, а в коментарі до знімка розповіла про розчарування.

"Дуже боляче розчаровуватись в близьких людях. Начебто все, що було, перетворилося на мильну бульбашку. Але це теж досвід, нехай і гіркий. Важливо зрозуміти, прийняти і йти далі. Любові всім нам! Дякую кожному, хто зі мною".

Допис викликав тривогу у її фанатів, які одразу ж вирішили, що в стосунках Віри і Костянтина не все так гладко, як здається. Шанувальники співачки припустили, що подружжя розлучається. Коментувати і пояснювати ситуацію Віра не поспішає.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...