Хіти тижня. Клопоти "заробітчанські": У Віри Брежнєвої у Москві неприємності

На нагородженні статуеткою "Золотая ліга" співачка давала коментарі в гарному настрої, бо ще не підозрювала, що скочила у халепу.

Віра Брежнєва. Фото: viva.ua.

Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка останнім часом частіше виступає в Росії, потрапила в чорний список російського пропагандистського канал НТВ, передають Патріоти України.

Виступ артистки вирізали з гала-концерту в рамках церемонії нагородження "Вища ліга" від "Нового радіо". За інформацією російських ЗМІ, з передноворічного концерту за наполяганням керівництва був вирізаний номер на нову пісню виконавиці "Ти мій чоловік".
Причина радикальних заходів з боку НТВ невідома, керівництво каналу інцидент не коментує. Однак журналісти серед причин виділяють часті відмови Брежнєвої в наданні коментарів і у співпраці з НТВ.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...