​Війна на морі стає реальністю: Адмірал розповів, чим Україна може відповісти "флотилії" "ДНР"

Кремль втягує Україну у військові дії ще в одній стихії. За рибальськими катерам, що віджали у «ДНР» можуть з’явитися і інші плавзасоби з «військторгу», де директором Путін.
Азовська "флотилія ДНР" складається нарзі з баркасів, "віджатих" у рибалок

Адмірал запасу ВМС України, екс-перший заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Кабаненко заявив, що наша країна може відповісти на створення "флотилії ДНР" стратегією силового стримування та гнучкого реагування. Про це військовий аналітик розповів на чаті в "Главреді", зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.

Эксперт уточнил, что соответствующая инициатива противника свидетельствует о развертывании борьбы за морскую среду.

"Скорее всего,… (она — ред.) будет становиться все более интенсивной… РФ имеет в этом регионе огромные военно-морские мощности", — отметил адмирал.

По его мнению, с учетом контекста "гибридной войны" эффективным способом противодействия врагу может быть стратегия силового сдерживания и гибкого реагирования. "Для ее реализации нам надо понимать, что море — это не стена", — добавил аналитик.

Кабаненко объяснил, что оно является дорой, в том числе и для поставок различного рода угроз, единственный способ защиты от которых — военно-морской потенциал Украины. "Его надо создавать", — подчеркнул собеседник издания.

Напомним, ранее президент Петр Порошенко заявил, что на востоке украинского государства под руководством кадровых военнослужащих России создана 40-тысячная "армия" террористов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...