Війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти, - Мирослав Гай

Відомий волонтер звертає увагу на велику кількість факторів, що свідчать про серйозну підготовку до військових дій.

НАТО перекинула до Європи найбільшу партію техніки від часів розпаду СРСР. Фото:Twitter.

Війна в світі вже йде по всіх фронтах. Про це у своєму Facebook пише військовий журналіст, волонтер Мирослав Гай, зазначають Патріоти України.

"В Європу заїжджають бригади з США. ПРО вже встановлені. Закони з розвідки прийняті. Про припинення роботи з розвідкою РФ теж.

На лютий мобілізація офіцерів запасу в Україні, значить на березень, квітень всіх інших. Білорусь відкриває п'ятиденний безвіз для "сьебок" всіх розуміють "іноземних" громадян. Посли РФ мруть як мухи. Громадян РФ затримують в Туреччині при транзиті до ІДІЛ. Одні з організаторів терактів у Туреччині - жителі Дагестану", - наводить приклади Гай.

Крім того, нагадує він, кібератаки Росії визнають США, Німеччина, а Швеція - "побоюється кібератак".

"РФ обмежує видобуток нафти. Раптом і з якогось х**а. Ми збираємося робити гвинтівки М-16 - думаю вони з'являться у нас вже в цьому році і багато і з патронами. Головне, що це "український" військторг. У мене одне питання: консервації все заготовили? Хлопці, війна вже йде по всіх фронтах. Просто прийміть це і починайте діяти в зв'язку з новими умовами ", - зазначив Гай.

Як повідомляли Патріоти України, НАТО перекинула в Європу найбільшу партію техніки з часів розпаду СРСР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...