Військова техніка США на передову не потрапляє, - ізраїльський інструктор виступив з резонансною заявою

Цві Аріелі наголосив, що в США все більше знаходить відгук позиція посилити контроль над тим, як Україна використовує отриману допомогу.

Цві Аріелі. Фото: 24 Канал.

Ізраїльський військовий інструктор Цві Аріелі заявив, що військова техніка, яку США в якості допомоги постачають Україні, не з'являється на лінії фронту в зоні АТО. Про це він повідомив в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Якщо американські артилерійські радари стоять кілометрах в 10-20 від лінії фронту — щоб не загубилися і не пошкодилися — є від них користь? Якщо ця допомога не доходить до самого передка — я не бачу в неї ніякого сенсу ", - запитує Аріелі.

Він підкреслив, що в США все більше знаходить відгук позиція посилити контроль над тим, як Україна використовує отриману допомогу. Також Аріелі вважає гарним фактом те, що президентом США став саме Дональд Трамп, оскільки, за словами військового інструктора, він є прагматиком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...